afvalbakken

Dit zijn de 3 beste afvalbakken voor uw bedrijf

Als bedrijf is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de inzameling en scheiding van al het afval dat geproduceerd wordt. U heeft niet alleen een maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar dient daarnaast ook het goede voorbeeld te geven aan de werknemers. Afvalbakken zijn dus echt een must. Bent u op zoek naar (nieuwe) afvalbakken voor uw bedrijfspand? Wij hebben de drie beste afvalbakken alvast voor u op een rijtje gezet.

Pedaal Qubic afvalbak

De pedaal Qubic is een kwalitatief hoogwaardig, functioneel inzamelmiddel. Dit model is ontworpen om afval snel en hygiënisch te scheiden. Dankzij het pedaal hoeft u de afvalbak niet met de handen open te maken en kunt u eenvoudig al uw afvalstromen kwijt. Deze afvalbak is geschikt voor onder andere in openbare gebouwen, scholen en bedrijven.

Het fijne aan deze afvalbak is dat u de afvalstromen helemaal naar wens kunt aanpassen, zoals restafval, PMD, papier en GFT. De buitenbak wordt geleverd in wit en de deksels in kleur van de bijbehorende afvalstroom. De kleur van de deksels zijn naar wens aan te passen. De pedaal Qubic heeft een metalen binnenbak van 35 liter. De afmetingen zijn 30 x 30 x 67 (voorzijde) x 72,5 (achterzijde) cm. De binnenbak is door middel van een schuiflade te ledigen.

Piramide afvalbak

De Piramide is een RVS afvalbak die speciaal ontworpen is om zowel afval in weg te gooien als sigaretten op te doven. Deze afvalbak is dus perfect om buiten te plaatsen, zodat werknemers bij binnenkomst hun sigaret kunnen doven en hun afval kunnen weggooien. De Piramide heeft een capaciteit van 110 liter.

De Piramide afvalbak is geheel uitgevoerd in RVS en is voorzien van een verzinkte binnen-emmer. Hij kan daarnaast in vier verschillende uitvoeringen geleverd worden. Naast een gelakte uitvoering, is er ook een versie die geheel in korrel 320 RVS geslepen is. Daarnaast heeft u bij deze afvalbak de keuze tussen een dichte top of een top met gaten aan de bovenkant. Een groot voordeel van een RVS-afvalbak is dat hij zeer duurzaam is en dus lang mee gaat.

Tulip afvalbak

De Tulip afvalbak heeft een mooi, strak design waardoor hij in iedere kantooromgeving past. De afvalbak is gemaakt van gepoedercoat staal met een verzinkte binnenbak, waardoor afval scheiden aan de bron eenvoudig is. De automatisch afgesloten deksels opent u met de bijgeleverde driehoeksleutel.

De Tulip afvalbak is in verschillende varianten te koop. Afhankelijk van uw afvalstromen kunt u een passend afvalinzameling middel kiezen. Daarnaast worden er stickers meegeleverd, die de gekozen reststroom aangeven.